+36 70 338 4257+36 82 372 198remabt@t-online.hu7275 Igal, Rákóczi tér 16. GPS koordináták: (46.542049,17.940156)

Masszázs a Pál-Cappone Panzióban, Igalon!

Időpont egyeztetés: 70 338-4257

Frissítőmasszázs: A svédmasszázs fogásaival kúraszerűen alkalmazott részmasszázs a beteg és fájdalmas terület átmasszírozására.

60 perc – 4000 Ft
30 perc – 2200 Ft
20 perc – 1300 Ft

Talpreflexmasszázs: Az alternatív gyógyászat módszere, mely során a talpon található reflexpontokat egy speciális masszázstechnikával masszírozzuk át. Elindítja szervezet öngyógyítását, normalizálja az energia viszonyait, oldja a stresszt, a feszültségállapotot, optimalizálja a vérellátást, az idegrendszert javítja, a vérkeringést, a salakanyagok kiürítését.

40 perc – 2900 Ft
20 perc – 1600 Ft

Ülő munkát végez? Hát- nyak és derékfájdalmakkal küzd? Rohanó, stresszes hétköznapok után szeretne ellazulni?

Masszázs után azt hisszük csoda történt. Eltűnnek a rossz gondolatok, megszűnik a fájdalom. Minden lépést, mozdulatot könnyűnek érzünk. A svédmasszázs a legelerjedtebb masszázstípus. Ezzel a kezeléssel nem csak a testre hatunk, megszűntetjük a problémák okozta stresszes, feszült állapotot is.

Visszanyerhetjük testünk rugalmasságát, ellenállóképességét, ami a szellemünkre is azonos jó hatással van. A svédmasszázs segítségével hatást fejthetünk ki az idegrendszerre, csökkenthetjük a fáradtságérzetet, enyhítheti az álmatlanságot. Összességében segíti a test egészséges működését.

A masszázs hatást gyakorol a bőrre, kötőszövetre, izomzatra, érrendszerre, nyirokrendszerre, valamint a idegpályákon keresztül az agyra és az egész szervezet működésére is. A vérellátás fokozódása nagymértékben javítja a sejtek oxigén és tápanyagellátását. A nyirokrendszer működésével pedig javul a lerakódott salak és méreganyagok kiválasztása.

A masszázst krémmel vagy olajjal végezve kellemes nyugtató és egyben frissítő érzést ad. Ha testünk valamely pontján fájdalmat érzünk automatikusan rátesszük a kezünket és simító, dörzsölő mozdulatokkal magunk is próbáljuk enyhíteni a fájdalmat. Ha idegesek vagyunk sokszor csupán a homlokunkhoz szorítjuk a kezünket, és megnyugszunk.

Az ilyen jellegű hatást a tudomány is egyre inkább megerősíti: a bőrkontaktus mind a testben, mind a lélekben bizonyos változást okoz. A szeretetteljes érintés hatására olyan speciális hormonok áramlanak szét szervezetünkben, amelyek jó közérzetet, boldogságérzetet keltenek, s még a túlfeszített idegrendszer is ellazulással reagál rájuk.

Azok számára ajánlott a svédmasszázs, akik a rohanó, stresszes hétköznapok után kifejezetten egy kis kényeztetésre vágynak.

A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra alkalmas.

láb és gyógy masszázs IgalonA talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A „közvetítőcsatornák” ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Fordított esetben a nyomás által kiváltott fájdalom alapján következtetni lehet az egyes szerv működésbeli zavaraira.

A talpmasszírozás célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.

A szerv energiaszintjét növeljük a talp masszírozásával. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. Célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is.

A talp állapotából látható, milyen létező vagy kialakuló problémáról van szó. A reflexzóna érzékenysége, fájdalma vagy lerakódás jelenléte azt jelenti, hogy a hozzá tartozó szervben funkciózavar vagy megbetegedés áll fenn.