+36 70 338 4257+36 82 372 198remabt@t-online.hu7275 Igal, Rákóczi tér 16. GPS koordináták: (46.542049,17.940156)

Az Igal fürdő egyik legkorábban működő Termál fürdő Dél-Magyarországon. Igal szerencsés fekvésének köszönhetően minden irányból könnyen megközelíthető. Kaposvárhoz közel, mindössze Kaposvártól 25 km-re, de a Balaton déli partja is csupán 40 km-re található. Az M7-es autópályáról elérése kevesebb, mint fél óra.

Családias hangulatú panziónk kiváló helyszíne lehet csapatépítésnek, speciális tréningeknek.

Standard 2 db 2 ágyas fürdőszobás szobával, és családbarát panzióként 2 db 2 szobás családi apartmanban várjuk kedves vendégeinket. 

Saját konyhánk, éttermünk magyaros ízekkel, ám cukorbeteg és fogyni vágyó vendégeinket szénhidrátszegény ételekkel, valamint vegetáriánus vendégeinket is bőséges kínálattal várjuk. INGYENES PARKOLÁS és WIFI-használat.

Igali gyógyfürdő

Tudta-e? Igalban található az ország egyik legjobb minőségű gyógyvize!

Igal gyógy- és egészségturizmusa meghatározó. Reumatológiai szakember és a magasan képzett egészségügyi személyzet segít a gyógyításban. Egészségügyi és gondozási szolgáltatások: medencefürdő, kádfürdő, különböző masszázsok (fürdő, gyógy masszázs, víz alatti sugármasszázs), súlyfürdő, iszapkezelés.

Az egész évben üzemelő Gyógy és Élményfürdőben 76 C fokos csodálatos gyógyhatású termálvíz a mozgásszervi betegekre, ízületi és gerincbántalmakban, urológiai bajok, gyomorbántalmakban (ivókúraként) szenvedőkre fejtenek ki gyógyító hatást. Ezt talán mi sem bizonyítja jobban az elégedetten távozó fürdővendégeknél, hogy számtalan már-már kilátástalannak hitt gyógyulás, baleset utáni felépülés vagy éppen gyermekáldás köszönheti valóságalapját a víz jótékony hatásának. A teljesen új, merülő medencével ellátott szauna-világ, különböző hőfokú infra- és finn szaunák korlátlan használata.

Fedezze fel Ön is Igalt, az Igali gyógyvíz kivételes adottságait, és a tiszta levegő jótékony hatását! Igal  2016-ban gyógyhely minősítést kapott, tiszta levegője, és erdők, rétek, horgásztavak által övezett területe lévén.

Kérjen ajánlatot, több napos tartózkodás, családok gyerekekkel érkezők esetén kedvezményt tudunk biztosítani.

Mi azért vagyunk, hogy Ön jól érezze magát!